Bine ati venit la Hostio, care ofera solutii de gazduire fiabile

Luni – Vineri- 10:00-18:00 Sambata – Duminica – Inchis

Telefon:
+40 785 888 833

VPS HOSTING

VPS 1
VPS 2
VPS 3
VPS 4
VPS 5
CPU
HDD
RAM
Trafic
/Luna
Comanda Acum

Hostiko Features

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

DE CE SĂ OBȚINEȚI VPS DE LA HOSTIO?

Gazduire VPS ieftină cu cea mai mare fiabilitate și performanță a serverului virtual! Servere virtuale adevărate construite pentru viteză.

SSD pur

Pachetele noastre VPS promovează fiabilitatea și viteza, cu unități de stocare SSD ca standard. Unitățile de stocare Solid State Drive sunt de până la 20 de ori mai rapide decât un hard disk standard.

Ușor de instalat și gestionat

Performanța nu ar conta dacă configurarea ar fi dificilă. Panoul de control personalizat al Hostiko VPS este simplu, dar puternic. Aveți site-ul dvs. în câteva minute.

Acces complet la root

Nimeni nu vă cunoaște afacerea mai bine decât dumneavoastră, așa că vă oferim acces complet la root pentru a vă personaliza serverul VPS pentru a vă îndeplini nevoile de afaceri.

30 zile banii înapoi

Oferim o garanție de 30 de zile de returnare a banilor pentru toate planurile noastre de găzduire VPS. Vă vom rambursa banii dacă nu sunteți mulțumit din orice motiv.

AVEȚI NEVOIE DE UN ALT PACHET DE GĂZDUIRE?

Nu vedeți un serviciu care să se potrivească nevoilor dvs. specifice de găzduire? Nu vă faceți griji, vă acoperim noi! Oferim o gamă largă de soluții menite să vă satisfacă cerințele, de la Shared, Reseller, VPS, Dedicated și orice altceva între ele, inclusiv Managed WordPress. Doar faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vizita pagina noastră de comparare a serviciilor de găzduire web. Acolo veți vedea o defalcare completă a tuturor serviciilor noastre de găzduire de mare viteză.

ÎNTREBĂRI? COMENTARII? ÎNGRIJORĂRI?

Luați legătura cu noi și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de această companie de hosting. Site-ul meu rulează mereu rapid și fără probleme, iar suportul tehnic a fost întotdeauna prompt și amabil în a răspunde la întrebările mele. De asemenea, prețurile sunt foarte competitive în comparație cu alte servicii similare de pe piață. Recomand cu încredere acest serviciu de hosting.

Client Photo
Nistor Petronela Designer

Folosesc serviciile acestei companii de hosting de ceva timp și am fost întotdeauna mulțumit de performanța și fiabilitatea serviciilor lor. În plus, funcționalitățile suplimentare oferite, cum ar fi panoul de control ușor de utilizat și instalarea automată a platformelor de blogging și de comerț electronic, au fost de mare ajutor pentru mine. Cu siguranță voi continua să folosesc această companie.

Client Photo
Ionut Filip Senior Front Developer

Această companie de hosting oferă un serviciu de calitate excelentă la un preț foarte rezonabil. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a fost să-mi configurez site-ul folosind instrumentele de gestionare și instalare oferite. De asemenea, am avut ocazia să interacționez cu suportul tehnic și au fost foarte receptivi și competenți în a răspunde la orice întrebare am avut. Recomand cu încredere!

Client Photo
Melania Balota Administrator hotel