Bine ati venit la Hostio, care ofera solutii de gazduire fiabile

Luni – Vineri- 10:00-18:00 Sambata – Duminica – Inchis

Telefon:
+40 785 888 833

COMPANIE DE HOSTIG RAPID

iSTORIA HostiO

Hostio a fost fondată în 2010 și de atunci am fost într-o călătorie epică. Am avut o idee simplă de a vă permite să creați un site web GRATUIT. Cu PHP, MySQL, cPanel și fără limite, fără limite – libertate completă de a te exprima online.

Oferim o platformă de găzduire de site-uri web de clasă mondială pentru peste 29 de milioane de utilizatori din 178 de țări. 15.000 de noi înscrieri în medie în fiecare zi – asta înseamnă 1 client nou la fiecare 5 secunde! Am dezvoltat o tehnologie puternică pentru a vă ajuta să învățați, să creați și să vă dezvoltați.

Datorăm mulțumiri uriașe comunității noastre pentru că ni s-a alăturat în această călătorie palpitantă și sperăm că veți continua să faceți parte din povestea noastră.

CARACTERISTICI HOSTIKO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

Serverele Blazing Fast

Serverele noastre nu sunt supraîncărcate, sunt optimizate și rulează cel mai bun hardware de nivel enterprise din industrie.

Noi garantăm 100% UPTIME!

Nu există timp de nefuncționare, vă vom oferi o reducere sau chiar vă vom oferi o lună de servicii GRATUITE.

Angajamentul față de Securit

Caracteristicile noastre de securitate includ autentificarea cu mai mulți factori, sFTP activat automat și găzduire sigură gratuită cu Let’s Encrypt.

Suport live prietenos 24/7

Nu vă blocați niciodată. Ajutorul este întotdeauna la un click distanță. Serviciul de asistență din Marea Britanie este disponibil 24/7 prin telefon, chat și e-mail.

Our Infrastructure

4 data centers in 3 countries to meet the needs of APAC customers by developing a strong footprint in Hong Kong, Singapore and Japan. Our data centers are built in select locations to keep our products running 24 hours a day, 7 days a week.

Meet Hostiko Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa.

James Ronald

Team Leader

James Ronald

Team Leader

James Ronald

Team Leader

James Ronald

Team Leader

ÎNTREBĂRI? COMENTARII? ÎNGRIJORĂRI?

Luați legătura cu noi și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de această companie de hosting. Site-ul meu rulează mereu rapid și fără probleme, iar suportul tehnic a fost întotdeauna prompt și amabil în a răspunde la întrebările mele. De asemenea, prețurile sunt foarte competitive în comparație cu alte servicii similare de pe piață. Recomand cu încredere acest serviciu de hosting.

Client Photo
Nistor Petronela Designer

Folosesc serviciile acestei companii de hosting de ceva timp și am fost întotdeauna mulțumit de performanța și fiabilitatea serviciilor lor. În plus, funcționalitățile suplimentare oferite, cum ar fi panoul de control ușor de utilizat și instalarea automată a platformelor de blogging și de comerț electronic, au fost de mare ajutor pentru mine. Cu siguranță voi continua să folosesc această companie.

Client Photo
Ionut Filip Senior Front Developer

Această companie de hosting oferă un serviciu de calitate excelentă la un preț foarte rezonabil. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a fost să-mi configurez site-ul folosind instrumentele de gestionare și instalare oferite. De asemenea, am avut ocazia să interacționez cu suportul tehnic și au fost foarte receptivi și competenți în a răspunde la orice întrebare am avut. Recomand cu încredere!

Client Photo
Melania Balota Administrator hotel