Bine ati venit la Hostio, care ofera solutii de gazduire fiabile

Luni – Vineri- 10:00-18:00 Sambata – Duminica – Inchis

Telefon:
+40 785 888 833

Gazduire web preturi accesibile, servicii premium

Planuri si Preturi

Degeaba ai un website bun, daca nu ai un hosting de calitate. Alege planul de gazduire web ideal pentru site-ul tau.

  LITE SWIFT TURBO
  Acum 15% Reducere! Acum 15% Reducere! Acum 15% Reducere!
Site-uri 1 1 Nelimitat
SSD Stocare 30 GB SSD 50 GB SSD Nelimitat
Latima banda 50 GB 100 GB Nelimitat
SSL Gratuit Inclus Inclus Inclus
Performanta Standard Standard Standard
Domenii incluse 1 5 Nelimitat
Domenii parcate 5 10 50
Subdomenii 15 25 Nelimitat
Conturi de email  5 50 100
Email-uri stocate  500 MB pe cont 100 MB pe cont 500 MB pe cont
  DOAR  19Euro/Luna DOAR  49Euro/Luna DOAR  69Euro/Luna
 

Cauta domeniu!

loading
Please enter your domain.
Please verify that you are not a robot.

CARACTERISTICI Hostio

Ne dorim ca site-ul tau sa aiba succes, motiv pentru care investim constant in cele mai performante tehnologii si ne asiguram permanent ca planurile noastre de gazduire sunt exact ceea ce ai nevoie.

Garanția de returnare a banilor

Compania noastră de hosting oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți încerca serviciile noastre fără riscuri și, dacă nu sunteți complet mulțumit, vă vom returna banii în totalitate.

Migrarea gratuită a site-ului web

Oferim servicii de migrație gratuită a site-ului web, ceea ce înseamnă că ne vom asigura că site-ul dvs. este transferat fără probleme și cu minimă intrerupere, astfel încât să vă puteți concentra asupra altor aspecte ale afacerii.

Suport live 24/7

Echipa noastră de suport tehnic este disponibilă non-stop, 24/7, pentru a vă ajuta cu orice problemă legată de serviciile de hosting, astfel încât să fiți sprijinit în orice moment.

Garanție de disponibilitate a serviciului

Hostio oferă o garanție de disponibilitate a serviciului de 99,9%, astfel încât să vă puteți baza pe faptul că site-ul dvs. va fi mereu disponibil pentru vizitatorii dvs.

ÎNTREBĂRI? COMENTARII? ÎNGRIJORĂRI?

Luați legătura cu noi și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

cPanel Control Panel

cPanel is a convenient management platform with essential website creation and file editing tools. Start your website hosting journey with the Internet’s most widely used control panel!

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de această companie de hosting. Site-ul meu rulează mereu rapid și fără probleme, iar suportul tehnic a fost întotdeauna prompt și amabil în a răspunde la întrebările mele. De asemenea, prețurile sunt foarte competitive în comparație cu alte servicii similare de pe piață. Recomand cu încredere acest serviciu de hosting.

Client Photo
Nistor Petronela Designer

Folosesc serviciile acestei companii de hosting de ceva timp și am fost întotdeauna mulțumit de performanța și fiabilitatea serviciilor lor. În plus, funcționalitățile suplimentare oferite, cum ar fi panoul de control ușor de utilizat și instalarea automată a platformelor de blogging și de comerț electronic, au fost de mare ajutor pentru mine. Cu siguranță voi continua să folosesc această companie.

Client Photo
Ionut Filip Senior Front Developer

Această companie de hosting oferă un serviciu de calitate excelentă la un preț foarte rezonabil. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a fost să-mi configurez site-ul folosind instrumentele de gestionare și instalare oferite. De asemenea, am avut ocazia să interacționez cu suportul tehnic și au fost foarte receptivi și competenți în a răspunde la orice întrebare am avut. Recomand cu încredere!

Client Photo
Melania Balota Administrator hotel