Bine ati venit la Hostio, care ofera solutii de gazduire fiabile

Luni – Vineri- 10:00-18:00 Sambata – Duminica – Inchis

Telefon:
+40 785 888 833

SUNTEM AICI PENTRU A VĂ AJUTA 24/7, 365 DE ZILE

Ia legatura cu noi

Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ne contactati pe email, telefonic sau prin formularul de contact de mai jos.
  Suport Hostio

  Stabilitate, viteză şi flexibilitate sunt caracteristicile principale care ne descriu serviciile de hosting oferite. Fie că deţineţi un site de prezentare sau o afacere online, Hostio vă oferă soluţii profesionale de găzduire web şi asistenţă tehnică.

  Chat live

  Reprezentanții noștri experți sunt disponibili pentru a vă asista 24/7/365. Nicio problemă nu este prea mare sau prea mică!

  Asistență tehnică

  Experții sunt întotdeauna bucuroși să vă ajute. Primul răspuns în 15 minute. contact@hostio.ro

  Apeluri telefonice

  Obțineți răspuns la orice întrebare.
  +40 785 888 833

  cPanel Control Panel

  cPanel is a convenient management platform with essential website creation and file editing tools. Start your website hosting journey with the Internet’s most widely used control panel!

  Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de această companie de hosting. Site-ul meu rulează mereu rapid și fără probleme, iar suportul tehnic a fost întotdeauna prompt și amabil în a răspunde la întrebările mele. De asemenea, prețurile sunt foarte competitive în comparație cu alte servicii similare de pe piață. Recomand cu încredere acest serviciu de hosting.

  Client Photo
  Nistor Petronela Designer

  Folosesc serviciile acestei companii de hosting de ceva timp și am fost întotdeauna mulțumit de performanța și fiabilitatea serviciilor lor. În plus, funcționalitățile suplimentare oferite, cum ar fi panoul de control ușor de utilizat și instalarea automată a platformelor de blogging și de comerț electronic, au fost de mare ajutor pentru mine. Cu siguranță voi continua să folosesc această companie.

  Client Photo
  Ionut Filip Senior Front Developer

  Această companie de hosting oferă un serviciu de calitate excelentă la un preț foarte rezonabil. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a fost să-mi configurez site-ul folosind instrumentele de gestionare și instalare oferite. De asemenea, am avut ocazia să interacționez cu suportul tehnic și au fost foarte receptivi și competenți în a răspunde la orice întrebare am avut. Recomand cu încredere!

  Client Photo
  Melania Balota Administrator hotel