Bine ati venit la Hostio, care ofera solutii de gazduire fiabile

Luni – Vineri- 10:00-18:00 Sambata – Duminica – Inchis

Telefon:
+40 785 888 833

Găzduire pe server dedicat Complet administrat

Planuri si Preturi

Un server dedicat de la Hostiko oferă performanță, fiabilitate și cel mai recent hardware de server. Cele mai multe servere sunt însoțite de o garanție de funcționare a rețelei de 100%.

CPU Viteza CPU  RAM Stocare Trafic /Luna
TOATE SERVERELE DEDICATE ACUM 10% OFF! OFERTA DE TIMP LIMITAT
Intel Xeon E3-1230v2 4 x 3.06 GHz +HT 12 GB (DDR3) 2 x 500 GB SATA 1 Gbps Necontorizat 20 Euro Comanda
Intel Xeon w3550 4 x 2.4 GHz 16 GB (DDR3) 2 x 500 GB SATA 1 Gbps Necontorizat 89 Euro Comanda
Intel Xeon E3-1230v2 4 x 3.0 GHz 16 GB (DDR4) 2 x 1 TB SATA 1 Gbps Necontorizat 109 Euro Comanda
Intel Xeon E3-1230v2 4 x 2.8 GHz +HT 32 GB (DDR3) 2 x 1 TB SATA 1 Gbps Necontorizat 139 Euro Comanda
Intel Xeon E3-1230v2 4 x 3.06 GHz +HT 12 GB (DDR4) 2 x 500 GB SATA 1 Gbps Necontorizat 135 Euro Comanda
Intel Xeon w3550 4 x 3.06 GHZ +HT 12 GB (DDR4) 2 x 500 GB SATA 1 Gbps Necontorizat 189 Euro Comanda

SERVERE DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Proiectate pentru site-urile și aplicațiile cu conținut intensiv, serverele dedicate pot fi complet personalizate, adaptându-se la preferințele afacerii dumneavoastră.

Sisteme de operare

Opțiuni CPU

Performanța rețelei

De ce sa alegi Hostio ?

Iti punem la dispozitie servere cu resurse dedicate performante pentru website-uri cu trafic intens, aplicatii cu cerinte mari CPU sau baze de date complexe.

100% energie verde

Suntem mândri să folosim numai surse de energie 100% verde pentru toate operațiunile noastre de hosting, reducând astfel impactul asupra mediului și contribuind la un viitor mai sustenabil.

 

Hardware RAID

Utilizăm tehnologia Hardware RAID pe toate serverele noastre de hosting, asigurând astfel redundanță și securitatea datelor stocate, pentru a oferi clienților noștri un mediu de găzduire fiabil și stabil.

Suport live 24/7

Echipa noastră de suport live este disponibilă non-stop, 24/7, pentru a răspunde la întrebările și problemele clienților noștri de hosting, asigurând astfel o experiență de calitate și de încredere.

Server de monitorizare

Folosim un server de monitorizare avansat, astfel încât să putem detecta orice problemă la nivelul infrastructurii de hosting și să intervenim rapid, menținând performanța la cel mai înalt nivel.

Semi-Gestionat

Oferim opțiunea de găzduire semi-gestionată, în care clienții noștri primesc suport pentru instalarea și configurarea inițială a site-urilor lor, dar își asumă responsabilitatea pentru administrarea continuă a acestora, oferind astfel o soluție personalizată și mai flexibilă.

2.49 Euro

Luna

Complet gestionat

Pentru o experiență de găzduire fără probleme și fără griji, recomandăm pachetele noastre de găzduire complet gestionată, care asigură o administrare eficientă și securizată a serverelor pentru afacerea dumneavoastră.

 

2.49 Euro

Luna

ÎNTREBĂRI? COMENTARII? ÎNGRIJORĂRI?

Luați legătura cu noi și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de această companie de hosting. Site-ul meu rulează mereu rapid și fără probleme, iar suportul tehnic a fost întotdeauna prompt și amabil în a răspunde la întrebările mele. De asemenea, prețurile sunt foarte competitive în comparație cu alte servicii similare de pe piață. Recomand cu încredere acest serviciu de hosting.

Client Photo
Nistor Petronela Designer

Folosesc serviciile acestei companii de hosting de ceva timp și am fost întotdeauna mulțumit de performanța și fiabilitatea serviciilor lor. În plus, funcționalitățile suplimentare oferite, cum ar fi panoul de control ușor de utilizat și instalarea automată a platformelor de blogging și de comerț electronic, au fost de mare ajutor pentru mine. Cu siguranță voi continua să folosesc această companie.

Client Photo
Ionut Filip Senior Front Developer

Această companie de hosting oferă un serviciu de calitate excelentă la un preț foarte rezonabil. Am fost plăcut surprins de cât de ușor a fost să-mi configurez site-ul folosind instrumentele de gestionare și instalare oferite. De asemenea, am avut ocazia să interacționez cu suportul tehnic și au fost foarte receptivi și competenți în a răspunde la orice întrebare am avut. Recomand cu încredere!

Client Photo
Melania Balota Administrator hotel